Політика конфіденційності

Дата набрання чинності: 25 серпня 2019 року

Інтернет-аукціони електроніки керує веб-сайтом http://www.online-ae.net (далі – “Сервіс”).

Ця сторінка інформує вас про нашу політику щодо збору, використання та розкриття персональних даних під час використання нашого Сервісу та вибору, пов’язаного з цими даними.

Ми використовуємо ваші дані для надання та вдосконалення Сервісу. Використовуючи Сервіс, ви погоджуєтесь на збір та використання інформації відповідно до цієї політики. Якщо інше не визначено в цій Політиці конфіденційності, терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності, мають те саме значення, що і в наших Умовах використання, доступні за посиланням http://www.online-ae.net

Визначення

Сервіс

Сервіс – це веб-сайт http://www.online-ae.net, яким керують Інтернет-аукціони електроніки

Особисті дані

Персональні дані – це дані про живу особу, які можуть бути ідентифіковані за цими даними (або з тієї та іншої інформації, яка є у нас у власності, або, ймовірно, потрапить у наше володіння).

Дані про використання

Дані про використання – це дані, зібрані автоматично або за допомогою використання Сервісу, або від самої інфраструктури Сервісу (наприклад, тривалість відвідування сторінки).

Контролер даних

Контролер даних означає фізичну чи юридичну особу, яка (окремо або спільно з іншими особами) визначає цілі, для яких та спосіб обробки будь-якої особистої інформації або підлягає обробці.

Для цілей цієї Політики конфіденційності ми є Контролером даних Ваших персональних даних.

Обробники даних (або постачальники послуг)

Обробник даних (або Постачальник послуг) означає будь-яку фізичну чи юридичну особу, яка обробляє дані від імені Контролера даних.

Ми можемо скористатись послугами різних постачальників послуг, щоб ефективніше обробити ваші дані.

Суб’єкт даних (або Користувач)

Суб’єктом даних є будь-яка жива особа, яка користується нашим Сервісом та є суб’єктом Персональних даних.

Збір та використання інформації

Ми збираємо кілька різних типів інформації для різних цілей, щоб надати та покращити наш Сервіс для вас.

Типи зібраних даних

Особисті дані

Під час використання нашого Сервісу ми можемо попросити надати нам певну особисту інформацію, за допомогою якої можна зв’язатися або ідентифікувати вас (“Особисті дані”). Персональна інформація може містити, але не обмежуючись цим:

Адреса електронної пошти

Ім’я та прізвище

Номер телефону

Адреса, штат, провінція, поштовий індекс, місто

Файли cookie та дані про використання

Ми можемо використовувати Ваші Особисті дані для зв’язку з вами інформаційними розсилками, маркетинговими або рекламними матеріалами та іншою інформацією, яка може вас зацікавити. Ви можете відмовитися від отримання будь-якого або всіх цих повідомлень від нас, зв’язавшись з нами.

Дані про використання

Ми також можемо збирати інформацію про спосіб доступу та використання Сервісу (“Дані про використання”). Ці Дані про використання можуть містити інформацію, таку як адреса Інтернет-протоколу вашого комп’ютера (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки нашого Сервісу, яку ви відвідуєте, час і дата вашого візиту, час перебування на цих сторінках, унікальні ідентифікатори пристрою та інші діагностичні дані.

Відстеження та файли cookie

Ми використовуємо файли cookie та подібні технології відстеження для відстеження активності на нашому Сервісі і зберігаємо певну інформацію.

Файли cookie – це файли з невеликою кількістю даних, які можуть включати анонімний унікальний ідентифікатор. Файли cookie надсилаються у ваш браузер із веб-сайту та зберігаються на вашому пристрої. Також використовуються інші технології відстеження, такі як маяки, теги та сценарії для збору та відстеження інформації та вдосконалення та аналізу нашого Сервісу.

Ви можете доручити веб-переглядачу відмовлятися від усіх файлів cookie або вказувати, коли файл cookie надсилається. Однак якщо ви не приймаєте файли cookie, ви, можливо, не зможете використовувати деякі частини нашого Сервісу.

Приклади файлів cookie, які ми використовуємо:

Сесійні файли cookie. Ми використовуємо файли cookie сесії для керування нашом Сервісом.

Налаштування cookie. Ми використовуємо «Налаштування файлів cookie», щоб пам’ятати ваші налаштування та різні налаштування.

Файли cookie безпеки. Ми використовуємо файли cookie безпеки для цілей безпеки.

Використання даних

Інтернет-аукціони електроніки використовують зібрані дані для різних цілей:

Для надання та обслуговування нашого Сервісу

Щоб повідомити вас про зміни на нашому Сервісі

Щоб дозволити вам брати участь в інтерактивних функціях нашого Сервісу, коли ви вирішите це зробити

Для надання підтримки клієнтам

Зібрати аналіз або цінну інформацію, щоб ми могли покращити наш Сервіс

Щоб контролювати використання нашого Сервісу

Для виявлення, запобігання та вирішення технічних проблем

Щоб надати вам новини, спеціальні пропозиції та загальну інформацію про інші товари, послуги та заходи, які ми пропонуємо, схожі на ті, які ви вже придбали чи дізналися, якщо ви не вирішили не отримувати таку інформацію

Правові основи обробки персональних даних відповідно до Загального регламенту захисту даних (GDPR)

Якщо ви з Європейського економічного простору (EEA), Інтернет-аукціони електроніки на правовій основі можуть збирати та використовувати дані особистої інформації, описаної в цій Політиці конфіденційності, залежно від персональних даних, які ми збираємо, та конкретного контексту, в якому ми їх збираємо.

Інтернет-аукціони електроніки можуть обробляти Ваші Особисті дані, оскільки:

Нам потрібно виконати контракт з вами

Ви дали нам дозвіл на це

Обробка є в наших законних інтересах, і вона не перекривається вашими правами

Для цілей обробки платежів

Для дотримання закону

Збереження даних

Інтернет-аукціони електроніки зберігатимуть Ваші Особисті дані лише на той час, поки це необхідно для цілей, визначених у цій Політиці конфіденційності. Ми будемо зберігати та використовувати Ваші Особисті дані в межах, необхідних для виконання наших юридичних зобов’язань (наприклад, якщо ми зобов’язані зберігати ваші дані відповідно до чинного законодавства), вирішувати суперечки та застосовувати наші юридичні угоди та політику.

Інтернет-аукціони електроніки також зберігатимуть дані використання для внутрішнього аналізу. Дані про використання, як правило, зберігаються протягом більш короткого періоду часу, за винятком випадків, коли ці дані використовуються для посилення безпеки або для поліпшення функціональності нашого Сервісу, або ми юридично зобов’язані зберігати ці дані довше.

Передача даних

Ваша інформація, включаючи Особисті дані, може передаватися та підтримуватися на комп’ютерах, що знаходяться за межами вашого штату, провінції, країни чи іншої урядової юрисдикції, де закони про захист даних можуть відрізнятися від законів вашої юрисдикції.

Якщо ви знаходитеся за межами Сполучених Штатів і вирішили надати нам інформацію, зауважте, що ми передаємо ці дані, включаючи Особисті дані, до Сполучених Штатів та обробляємо їх там.

Ваша згода на дану Політику конфіденційності з поданням такої інформації є вашою згодою на передачу.

Інтернет-аукціони електроніки вживатимуть усіх необхідних заходів для забезпечення безпечного поводження з вашими даними та відповідно до цієї Політики конфіденційності, і жодна передача Ваших Персональних даних не відбуватиметься організації чи країні, якщо немає відповідного контролю, у тому числі безпеку ваших даних та іншої особистої інформації.

Розкриття даних

Розкриття для правоохоронних органів

За певних обставин, від інтернет-аукціонів електроніки може знадобитися розкрити Ваші Персональні дані, якщо цього вимагатиме законодавство або у відповідь на дійсні запити державних органів (наприклад, суду чи урядових установ).

Юридичні вимоги

Інтернет-аукціони електроніки можуть розкривати Ваші Особисті дані якщо такі дії необхідні для:

Дотримуватися юридичного зобов’язання

Для захисту та захисту прав або власності Інтернет-аукціонів електроніки

Для запобігання або розслідування можливих правопорушень у зв’язку з Сервісом

Для захисту особистої безпеки користувачів Сервісу чи громадськості

Для захисту від юридичної відповідальності

Безпека даних

Безпека ваших даних важлива для нас, але пам’ятайте, що жоден спосіб передачі через Інтернет або метод електронного зберігання не є на 100% захищеним. Хоча ми прагнемо використовувати комерційно прийнятні засоби для захисту Ваших персональних даних, ми не можемо гарантувати його абсолютну безпеку.

Наша політика щодо “Не відстежувати” сигнали відповідно до Каліфорнійського закону про захист в Інтернеті (CalOPPA)

Ми не підтримуємо “Не відстежувати” (“DNT”). Не відслідковувати – це уподобання, яке ви можете встановити у своєму веб-переглядачі, щоб повідомити веб-сайти, що ви не хочете, щоб їх відстежували.

Ви можете ввімкнути або вимкнути функцію “Не відстежувати”, відвідавши сторінку “Налаштування” або “Налаштування” веб-браузера.

Ваші права на захист даних відповідно до Загального регламенту щодо захисту даних (GDPR)

Якщо ви є резидентом Європейського економічного простору (ЄЕП), у вас є певні права на захист даних. Інтернет-аукціони електроніки мають на меті вжити розумних заходів, щоб дозволити виправити, внести зміни, видалити або обмежити використання Ваших персональних даних.

Якщо ви хочете бути проінформованими про те, які особисті дані ми маємо про вас, і якщо ви хочете, щоб вони були видалені з наших систем, будь ласка, зв’яжіться з нами.

За певних обставин у вас є такі права на захист даних:

Право на доступ, оновлення чи видалення інформації, яку ми маємо про вас. Коли це можливо, ви можете отримати доступ, оновити або просити видалити Ваші Особисті дані безпосередньо в розділі налаштувань облікового запису. Якщо ви не можете виконати ці дії самостійно, зв’яжіться з нами, щоб допомогти вам.

Право виправлення. Ви маєте право виправити свою інформацію, якщо ця інформація неточна або неповна.

Право на заперечення. Ви маєте право заперечити проти нашої обробки Ваших персональних даних.

Право обмеження. Ви маєте право вимагати, щоб ми обмежили обробку вашої особистої інформації.

Право на переносимість даних. Ви маєте право надати копію інформації, яку ми маємо про вас, у структурованому, машиночитаному та широко використовуваному форматі.

Право на відкликання згоди. Ви також маєте право відкликати свою згоду в будь-який час, коли Інтернет-аукціони електроніки покладалися на вашу згоду на обробку вашої особистої інформації.

Зауважте, що ми можемо попросити вас підтвердити свою особу, перш ніж відповідати на такі запити.

Ви маєте право подати скаргу до органу захисту даних щодо нашого збору та використання ваших персональних даних. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевого органу захисту даних в Європейському економічному просторі (ЄЕП).

Постачальники послуг

Ми можемо залучати сторонні компанії та фізичних осіб для покращення нашого Сервісу (“Постачальники послуг”), надавати Сервіс від нашого імені, виконувати послуги, пов’язані з Сервісом, або допомагати нам аналізувати, як використовується наш Сервіс.

Ці треті сторони мають доступ до Ваших Персональних даних лише для того, щоб виконувати ці завдання від нашого імені, і зобов’язані не розголошувати та не використовувати їх для будь-яких інших цілей.

Виплати

Ми можемо надавати платні продукти та / або послуги в межах Сервісу. У цьому випадку ми використовуємо сторонні послуги для обробки платежів (наприклад, платіжні процесори).

Ми не будемо зберігати або збирати дані вашої платіжної картки. Ця інформація надається безпосередньо нашим стороннім процесорам платежів, використання вашої особистої інформації регулюється їх Політикою конфіденційності. Ці платіжні процесори дотримуються стандартів, встановлених PCI-DSS, якими керує Рада стандартів безпеки PCI, що є спільним зусиллям таких брендів, як Visa, MasterCard, American Express та Discover. Вимоги PCI-DSS допомагають забезпечити безпечну обробку платіжної інформації.

Платіжними процесорами, з якими ми працюємо, є:

Stripe (Їх Політику конфіденційності можна переглянути за посиланням https://stripe.com/us/privacy)

PayPal (Їх Політику конфіденційності можна переглянути на https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full)

Посилання на інші сайти

Наш сервіс може містити посилання на інші сайти, якими ми не керуємо. Якщо ви натиснете посилання третьої сторони, ви перейдете на веб-сайт цієї сторони. Ми наполегливо радимо переглянути політику конфіденційності кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за вміст, політику конфіденційності або практики будь-яких сторонніх сайтів чи служб.

Конфіденційність дітей

Наша служба не звертається до когось, кому ще не виповнилося 18 років (“Діти”).

Ми свідомо не збираємо особисту інформацію від осіб, які не досягли 18 років. Якщо ви є батьком чи опікуном і знаєте, що Ваша дитина надала нам персональні дані, будь ласка, зв’яжіться з нами. Якщо нам стає відомо, що ми збирали особисті дані від дітей без підтвердження згоди батьків, ми вживаємо заходів для видалення цієї інформації з наших серверів.

Зміни цієї Політики конфіденційності

Ми можемо час від часу оновлювати нашу Політику конфіденційності. Ми повідомимо вас про будь-які зміни, розмістивши нову Політику конфіденційності на цій сторінці.

Ми повідомимо вас електронною поштою та / або помітним повідомленням про наш Сервіс, перш ніж зміни стануть чинними, та оновимо “дату набуття чинності” вгорі цієї Політики конфіденційності.

Вам рекомендується періодично переглядати цю Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін. Зміни цієї Політики конфіденційності набувають чинності, коли вони розміщуються на цій сторінці.

Зв’язок з нами

Якщо у вас є питання щодо цієї Політики конфіденційності, будь ласка, зв’яжіться з нами: support@online-ae.net